Livrarea comenzilor

           Pentru comenzile de peste 10.000 de lei Transportul este asigurat de feronerie-constructii.ro GRATUIT

           Pentru comenzile intre 5.000 si 10.000 puteti beneficia de transport de la firma contra sumei de 1leu/km ex(100 km =100 de lei) de la depozitul aflat in Str. Preciziei nr.8

             Clientul are posibilitatea de a lua singur produsele de la depozit dar are obligatia de a suna inainte pentru a se face o programare pentru zi si ora.

            Livrarea prin firma de curierat rapid+taxele de curierat suportate de client

              Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs., de regula in 48 – 72 ore din momentul confirmarii comenzii (de luni pana vineri).

             Comanda  nu se va  expedia decat dupa ce ati fost contactat telefonic de catre noi pentru confirmarea acesteia. In cazul in care nu reusim sa luam legatura cu dumneavoastra in 4 zile lucratoare, comanda va fi anulata

                 In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntandu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

            Expeditia se face numai prin firme de curierat cu care societatea noastra are incheiate contracte de colaborare .

            Coletele trimise de catre dvs, printr-un alt curier, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate. Va rugam sa anuntati inainte de a expedia un colet catre S.C.Mondliv SRL cu mentiunea pentru Feronerie-constructii.ro coletele neanuntate vor fi refuzate!

             Daca au trecut 3 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru  solutionarea eventualelor probleme aparute.

             Daca nu sunteti sigur de costul transportului nu ezitati sa contactati un operator care va va oferi toate detaliil