Introducere :   

   Siteul feronerie-constructii.ro este proprietatea firmei S.C. Mondliv S.R.L ,avand sediul social in strada Jiului,numarul 134,localitatea Surlari,comuna Petrachioaia,Judetul Ilfov ,inregistrata cu CIF RO23718965,J 23/1765/2011 reprezentata prin Marian POSTOLACHE

Definitii

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul feronerie-constructii.ro.

Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Exonerarea de raspundere

feronerie-constructii.ro nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la feronerie-constructii.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu,feronerie-constructii.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.Feronerie-constructii.ro nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informatiile incluse pe feronerie-constructii.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@feronerie-constructii.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,feronerie-constructii.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul feronerie-constructii.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida.feronerie-constructii.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + T.V.A + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului feronerie-constructii.ro  sunt exprimate in Lei si NU contin T.V.A.,

Comanda

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

 

feronerie-constructii.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

 

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant feronerie-constructii.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

feronerie-constructii.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

 

esuarea / invalidarea tranzactiei online;

 

neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

 

date incomplete sau incorecte ale Clientului;

 

activitatea Clientului poate produce daune site-ului feronerie-constructii.ro /partenerilor;

 

livrari consecutiv esuate;

 

alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

Plata se poate face prin O.P.  sau  cash la primirea produselor(in cazul transportului oferit de feronerie-constructii.ro) sau ramburs in cazul transportului prin  curier.

 Garantia

Pentru produsele achizitionate din magazinul feronerie-constructii.ro se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

 

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 

produsul sa fi fost cumparat de la feronerie-constructii.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;

 

sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;

 

sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;

 

sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

 

Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client. Cauze de pierdere a garantiei:

 

avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;

defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;

 

deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;

 

inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;

 

distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

feronerie-constructii.ro  nu ofera garantii Clientilor:

 

in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;

 

dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului; 

 

in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

 

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

          Receptia produselor

clientul are obligatia de a verifica marfa la momentul receptionarii,reclamatiile ulterioare nu sunt luate in considerare

              Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in

masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului feronerie-constructii.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

 

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor feronerie-constructii.ro , alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor feronerie-constructii.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

INCHEIEREA ACORDULUI

feronerie-constructii.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre feronerie-constructii.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii.