DESPRE NOI:

Firma noastra si-a inceput activitatea in anul 2008,o idee mai mult ca un vis implinit a domnului Marian Postolache.

Am reusit sa formam un colectiv cu oameni de incredere si simt de raspundere, care sa reprezinte atat interesele firmei noastre cat si interesele dumneavoastra (clientilor nostrii).

Suntem o firma serioasa  pe piata din Romania,  cu o echipa cu experienta vasta in domeniul constructiilor, experienta acumulata atat in tara cat si in strainatate. Suntem creativi si plini de idei, avem rabdare nemarginita, asfel incat sa putem fi pe placul fiecarei persoane. Va putem da cateva sfaturi si impreuna vom alege cea mai buna si accesibila solutie.

Intrucat suntem o echipa dinamica, deschisa si atenta la nevoiele clientilor nostrii, oferim o mare flexibilitate in ceea ce priveste modul de lucru cat si programul.  Incercam si credem ca reusim de fiecare data sa oferim un raport corect intre pret si calitatea lucrarilor si a colaborarilor.

Avem o experienta relavanta dobandita prin ducerea la bun sfarsit a unei multitudini de proiecte atat industriale (hale productie si depozitare), cat si comerciale (amenajari magazine, restaurante ) precum si in zona office si rezidentiala (amenajari case si apartamente dar si construirea de la temelie la rosu sau la cheie)

In momentul in care contactati o firma de constructii este esential sa aveti garantia ca veti primi cele mai eficiente solutii pentru toate etapele proiectului, astfel incat la finalizarea acestuia sa realizati o economie considerabila. Noi va putem garanta acest lucru, caci unul dintre obiectivele noastre primordiale este de a oferii servicii ireprosabile.     

Toate aceste lucruri ne-a oferit increderea necesara, pentru a deschide si un magazin online de unde puteti achizitiona produse de feronerie si nu numai.In magazinul nostrum puteti gasi:

-conectori pentru lemn,

-elemente de fixare,

-scule si unelte,

-suruburi

-conexpanduri,

-mase plastic si uz casnic

-feronerie usi si ferestre

-benzi

 Pentru ca un client multumit va reveni intotdeauna !

 

cms-img